Indoor csapatépítő tréningek

"A magányos farkasok ideje lejárt – üzleti sikert csak csapatban, együttműködve lehet elérni."

Minden munkahelyen, minden munkakörben, csapatban dolgozunk: közös a feladat, és közös az eredmény is. Az egymásra utaltság felismerése azonban még nem elegendő ahhoz, hogy valóban jól működő csapat alakulhasson ki, melynek tagjai kölcsönösen elfogadják, tiszteletben tartják egymást, hatékonyan tudnak egymással kommunikálni, konfliktusaikat tudatosan kezelik, és mindebből fakadóan magas szintű üzleti teljesítményre képesek. A vállalati csapatokat tudatosan kell felépítenünk, majd folyamatosan meg kell újítanunk ahhoz, hogy a csapattal kapcsolatos üzleti céljainkat el tudjuk érni.

A csapatépítési megoldások rendkívül változatos képet mutatnak. Egyes cégek már egy közös kirándulást is komoly csapatépítésnek tekintenek, mások a csapatépítő tréning során különleges kihívást jelentő helyzetek elé állítják a munkatársakat. Megint mások pszichológiai kiselőadásokat szerveznek csapatuk számára, és ettől remélik a teljesítmény javulását.

A Piramis tréning egyedi megoldást kínál. Egyedisége abban rejlik, hogy ötvözi a spontán játékokat és a tudatos megismerést segítő gyakorlatokat. A tréning kézzelfogható feladatokon keresztül vezet el a csapattagok jobb önismeretéhez, egymás megismeréséhez, a kommunikáció és az együttműködés fejlődéséhez. Minden egyes csapatfeladatnak pontos pszichológiai és üzleti célja van – és ezeket a feladatokat a csapattal kapcsolatos egyedi üzleti igényeknek megfelelően állítjuk össze. Ilyen igény lehet pl. új tagok integrálása a csapatba, a csapaton belüli kommunikáció fejlesztése, a konfliktuskezelés javítása vagy az együttműködés szintjének emelése.

A Piramis tréning több, mint csapatépítés. Egyszerre jelent személyes és társasági élményt, kínál izgalmas önismereti kalandot, és támogatja a csapatot céljai elérésében.