Üdvözöljük

A Consulting Services International Tanácsadó Kft. magántulajdonban lévő, felnőttképzéssel és az ehhez kapcsolódó tanácsadással foglalkozó cég, melyet 10 évvel ezelőtt tulajdonosai azzal a céllal alapítottak, hogy jó minőségű, gyakorlatban használható és megfizethető árú szolgáltatásokat nyújtson.

Az elmúlt 10 évben számos nemzetközi és hazai vállalatnak, vállalkozásnak tudtunk segíteni abban, hogy megőrizze versenyképességét, vezetői, értékesítési szakembereik, kollégáik hatékonyabban láthassák el napi teendőiket. Meggyőződésünk, hogy az általunk képviselt értékek időtállóak, alkalmazásukkal lehet csak a változó, kihívásokkal teli időszakokat átvészelni, sőt azok ellenére is fejlődni.

Cégünk, szakembereink két évtizedes tapasztalataira építve kellően rugalmasan és hatékonyan tudja kielégíteni ügyfelei igényeit. Legyen szó a méltán sikeres és a maga nemében egyedülálló értékesítési, a több nemzetközi díjat nyert prezentációs, a tárgyalásról alkotott elképzelésünket alapjaiban megváltoztató tárgyalástechnikai, vezetői készségfejlesztő vagy csapatépítő tréningek szervezéséről és megtartásáról.

A siker garanciáját magas szintű, a gyakorlatban szerzett, illetve folyamatos hazai és nemzetközi továbbképzéseken elmélyített ismeretekkel rendelkező szakembereink adják.

Tréningjeinket nyílt és exkluzív formában is igénybe lehet venni. 

Komplex szolgáltatásaink a testre szabott tematika elkészítésétől, a képzések követéséig, valamint a személyre szabott coaching-tól az eredmények közös, vezetői értékeléséig terjednek. Egyetlen alkalomról vagy akár több éves képzési programról legyen is szó, segítünk céljaik elérésében.

Cégünk a Fővárosi Munkaügyi Központ által regisztrált felnőttképzési intézmény. Felnőttképzési nyilvántartási számunk: 00364-2013.